Annonce

onsdag den 29. januar 2014

Pizza og Tupperware

Pizza var på menuen i aftes :-) Og hjemmelavet.
Men helt sikkert ikke som en italiensk pizza. Men jeg synes nu, den smagte meget godt.

 
 Men en fornuftig dej, med tomat, lidt lækker pesto og pølse og godt med ost - og så en tur i ovnen - det kan ikke gå helt galt.

Men grunden til den lidt hurtige aftensmad var, at jeg skulle nå at komme til Tupperware party hos min søster. Party - er egentlig en underlig betegnelse. Det er jo mest af alt en salgsdemonstration, men også meget hyggeligt.

Det er mange, mange år siden jeg sidst har været til et sådant. Men konceptet er det samme. En engageret sælger præsenterer de nyeste inden for Tupperware, hvor alt er helt fantakstisk og næsten ikke til at leve uden.
Og jo, produkterne er okay og holder længe - men ... hvad skal jeg dog med en kæmpe skål med låg, hvor jeg blot skal ryste alle ingredienser sammen til et brød - og slet ikke behøves have fingrene i dejen? Jeg vil savne kontakten til mit brød.
Eller en smart minihakker med snoretræk? Tupperware er kommet med på den grønne bølge og vil gerne spare på strømmen!

Nå, men bortset fra det, så er deres mange opbevaringsbøtter nu ganske udemærkede. Og jeg fik faktisk også købt noget. Som jeg længe har ønsket mig og manglet. Et fad med låg - til at transportere lagkager i.
Nu er det slut med at stille en lagkage midt i bagagerummet og håbe på, den ikke vælter helt rundt, inden man når frem. Nu skulle det blive muligt at nå frem med en kage uden alt for mange slag og skæve vinkler. Det bliver ret godt :-)

Festen er slut for denne gang - nu er det onsdag.

Jette

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar