Annonce

fredag den 16. maj 2014

Det skete også i denne uge :-)

Det er lidt utroligt, at man ikke kan følge med her på sin egen blog med det, man gerne vil vise og skrive om :-)

Så i dag bliver lidt opfølgning på løse ender og billeder fra den sidste uges tid - billeder og begivenheder jeg ikke rigtigt nåede omkring.

Skøn kageopsats - perfekt størrelse til kager bagt i min lille springform


Jeg fik sidste del af min mors dags gave - første del var jo en film. Men jeg fik også opsatsen her - så nu kan mine kager komme til vejrs og forhåbentlig tage sig fine ud.

Konfirmanderne havde sidste gang til præst og teknikken drillede - så først nu kommer billedet af kagerne til dem.
Pistaciesnitter, macarons og købte Oreo

Og jo - alle tre slags kager forsvandt - nærmest som dug for solen :-)


Mont blanc kage

Trine havde inviteret til fødselsdag i Århus, lavet mad og købt kage. Hun havde de seneste uger jævnligt stået i Salling i bagerafdelingen og kigget på kagen her - og bestemt at den skulle hun have til sin fødselsdag.
Den var tung og lækker og smagte skønt. Nu består opgaven vist i at prøve at genskabe den selv. Det kunne i hvert fald være lidt sjovt :-)


Tværsnit - creme, bund og en anelse frugt ;-)

Indtil videre har min søgning på nettet ført til, at jeg tror, der skal kastanjecreme i sådan en kage! Spændende :-) Jeg leder videre, men kender du til kagen, må du meget gerne skrive en kommentar. 

Smukke syrener

I haven er det bedst at kigge op ad, for græsset står i ankelhøjde! Jeg håber på solskin og en tur på plænetraktoren lidt senere i dag.

God bededagsferie.

Jette


3 kommentarer:

 1. chokolademouse, hindbærmamelade/hindbærsyltetøj, chokoladebunde og karamel, samt flødechokolade til overtræk. Har været i Salling og har selv lavet den til butikken :)

  SvarSlet
 2. chokolademouse, hindbærmamelade/hindbærsyltetøj, chokoladebunde og karamel, samt flødechokolade til overtræk. Har været i Salling og har selv lavet den til butikken :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej - og mange tak for din information. Jeg tror jeg skal forsøge mig igen, for det lyder super godt :-)

   Slet