Annonce

tirsdag den 3. februar 2015

Glimt fra 94 - års fødselsdag

I går fyldte min far år.
94 år og åndsfrisk, mobil og med sit gode humør, ja så var det bestemt værd at fejre. Og det blev en hyggelig dag - med sne på marken, lys i stuen og dejlige gæster.
Der blev serveret kaffe og kage :-)
Othellolagkage, macarons med hindbærcreme, fødselsdagsboller og små kransekager med solbær og chokolade


Der var dækket op med min mors tynde kopper og fine stel. Så på sin måde var det lidt som var hun til stede, selv om det nu næsten er et år siden, at hun døde.


Dugen er lidt speciel. Det er min mor, der har broderet den for mange år siden. Hun har altid lavet meget håndarbejde, og det her er en af tingene - en dug så lang, at den tager 4 plader i bordet, og med mønster hele vejen igennem.


Og til sidst et billede af min far - der var glad og nærværende. Og nød at pakke gaver op :-)
Det var en dejlig tur til Nordjylland - med gode minder at samle op på.

Jette

4 kommentarer:

 1. Tillykke med din far. Det må være dejligt at blive 94 og stadig være på dupperne. De små solbærkransekager vil jeg prøve en af dagene :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - og ja, det er virkelig en velsignelse at have ham endnu. God fornøjelse med kagerne, jeg håber de vil falde i din smag :-)

   Slet
 2. Tillykke med ham :) Det er dejligt at høre, at han er så frisk på trods af den flotte alder. I lyder til at have haft en rigtig dejlig dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christina. Tak for din søde hilsen, og ja det var ganske fint at kunne fejre ham. Det er jo ingen selvfølge, når man når den alder .
   Mange hilsner Jette

   Slet