Annonce

fredag den 6. februar 2015

Pizza snegle og skønne minikonfirmander

Mine minikonfirmander har fyldt en del - både i mit hoved og arbejde, men da også her på bloggen. For kage var en fast del af deres program :-)

I aftes var der så afslutningsfest for minikonfirmanderne og deres familier. En kort gudstjeneste og efterfølgende blev der budt på små pizzaer. Der var købte bløde pizzaer - men jeg havde lidt en fornemmelse af, at der måske ikke var blevet bestilt nok. Så for en sikkerheds skyld blev der bagt en portion pizzasnegle, som kom med i kirken.
Opskriften minder til forveksling om denne, men jeg undlod broccolien denne gang :-)
Og der blev spist op - der kom flere kirkegængere end forventet, så der måtte deles. - Men det er jo dybest set et positivt problem.
Det blev en fin afslutning. Temaet var lidt en foregribelse af kirkeåret, for jeg fortalte om palmesøndag, og Jesu indtog i Jerusalem. Men det var der vist ikke så mange, der tænkte over. Minikonfirmanderne nød i hvert fald at være med og synge for.


Nu er der så vinterferie - for mange. Ikke her, men den kommende uge er mere rolig.

Weekenden byder jo på det danske melodi grand prix. Peter kom hjem i aftes, og spurgte om en sådan begivenhed ikke krævede en kage ? Det var da en opfordring, så nu må vi se :-)

God weekend.

Jette

Ingen kommentarer:

Send en kommentar