Annonce

tirsdag den 26. maj 2015

Petit four med rabarbermousse

En gang om året har mine to menighedsråd et fællesmøde - og det er i aften. Her vendes problematikker, der vedrører begge menighedsråd, sjældent de helt store ting. Men det sociale aspekt er også vigtigt, og der afsluttes normalt med smørrebrød - og så i år en lille lækker kage til kaffen :-)
Igen kommer rabarberne i spil, det er sidste udkald.

Kagen her er super enkel, men ser faktisk udmærket ud, og er da vist en god afslutning som kage til kaffen efter et langt møde.




Rabarber petit four (20 stk.)

Mazarinbund - se her

Rabarbermousse

100 gr.rabarberkompot, blendet
1½ dl. piskefløde
1½ bl. husblas

Sæt husblas i blød i koldt vand et kvarters tid. Pisk fløden til flødeskum. Smelt husblas i mikroovn og køl det ned med lidt af rabarberkompotten, vend det og det resterende kompot i flødeskummet og bland det grundigt. Kom moussen i en lille sprøjtepose uden tyl. Lægges på køl indtil det skal bruges.

Udstik små medaljer af mazarinbunden, 3-4 cm i diameter. (Gem resterne i fryseren til f.eks. romkugler)
Sprøjt moussen på hver kage og drys til sidst med lidt jordbærstøv.


Så er kagen klar - nu mangler bare resten af dagens arbejde. Ugen byder også på eksaminer for pigernes vedkommende - så det fylder også lidt i mit hoved. Men de nærmer sig begge et mål, at være bachelorer her til sommer, og det er godt for dem :-)

God tirsdag.

Jette

Ingen kommentarer:

Send en kommentar