Annonce

torsdag den 29. oktober 2015

Blomster kan noget :-)

Jeg er ikke særlig god til at købe blomster. Er dybest set nok lidt for nærig til at købe blomster til mig selv. Men jeg kan altså rigtig godt li', sådan helt uventet at få en buket.
Som det skete i aftes.


Fine efterårsblomster og smukt sat sammen. Pynter gevaldigt i stuen - mellem alt rodet, som heldigvis ikke kan ses så meget på billedet :-)

Anledningen var, at jeg havde været salmeguide ved en etape af provstiets salmemaraton. Og det er falder helt inden for det, man kalder arbejde - men derfor er det altid rart, når nogen påskønner det, man laver. Jeg er i hvert fald meget glad for min fine buket.

Dagen fortsætter med sang - det er Syng Dansk dag.


På programmet er en række sange og salmer, alle med melodi af Carl Nielsen. Det er virkelig musik og melodier, der holder.
Min klare favorit i aften er "Min Jesus lad mit hjerte få" - fin tekst og skøn melodi. Og det hele slutter med aftenkaffe - så noget med valnødder skal bages. Mere om det i morgen.

God syng dansk dag.

Jette

2 kommentarer:

  1. God sangaften til jer og tænk at have en bagende og syngende præst :-) Synes du så at den rigtige vandt bagerdysten? Det gjorde jeg, hun var jo en skøn nordjyde :-)

    SvarSlet
  2. Tak, og ja det blev en fin aften - også fordi en del af mine søde konfirmander kiggede ind.
    Og ja, jeg syntes vinderen var den rigtige - og det gør det bestemt ikke ringere at hun er nordenfjords fra :-)

    SvarSlet