Annonce

lørdag den 31. oktober 2015

Glimt fra grunden

Det handler stadig om at få fundet det rigtige tilbud og det rette firma til at bygge selve sommerhuset. Men der sker dog også lidt andet. Og med det flotte vejr, er det jo en fornøjelse at være udenfor. Selv om man kan komme i ly :-)


Gulvet er blevet ludet, og skal nu vaskes i hvid sæbe. Små hyggelige projekter, som jeg kan finde ud af :-)Et meget gammelt og skrantende grantræ blev væltet. Men hold da op, hvor fyldte det meget da det først lå på jorden. Der bliver til meget pejsebrænde af det træ.


Der er rigtig mange år-ringe i den stub. Det er på en måde helt forkert at fælde det, men det stod, så det ved en storm let kunne vælte og så ramme det kommende sommerhus. Så derfor kom det ned nu. Men der skal nok blive plantet nye træer. - Dette er jo allerede det andet træ, jeg har foranlediget er blevet fældet eller kraftig beskåret. Skal bæredygtighedstanken holdes, må der plantes træer for dem der falder. Projekt til forår :-)

Jette

1 kommentar:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    FadoExpress là một trong những top công ty chuyển phát nhanh quốc tế hàng đầu chuyên vận chuyển, chuyển phát nhanh siêu tốc đi khắp thế giới, nổi bật là dịch vụ gửi hàng đi đài loangửi hàng đi pháp và dịch vụ gửi hàng đi canada uy tín, giá rẻ

    SvarSlet