Annonce

mandag den 30. november 2015

Adventsgaver

Mine søde børn finder hvert år adventsgaver til mig :-) En stor fornøjelse og jeg er meget taknemmelig for den opmærksomhed, der ligger i det.
De får også stadig adventsgaver herfra - for som Peter siger, så bliver man vist aldrig for gammel til adventsgaver :-) Så i går blev Trine og Mette betroet hver sit lille juletræ - med en hilsen om, at overlevede det de næste uger, så ville jeg siden hen gerne plante det ved sommerhuset. Det kunne da være en lidt sød historie.


Jeg fik det fineste kalenderlys. Så nu kan jeg standsmæssigt tælle ned til den 24. december.


Og fik en lille bitte opsats. Den er så fin. Og fik den med begrundelsen, at så havde jeg noget at servere små fine kager på :-)
Det blev her til små marcipan/nougat juletræer. Nemme at lave, dekorative at se på - og skønne at spise.

Emnet gaver kunne jo godt kræve sit eget indlæg - men her blot en enkelt tanke. Ønskelister kan være meget gode - men jeg holder faktisk allermest af små gaver, givet ud fra, hvad giveren tror eller ved vil glæde mig.
Og synes generelt at ambitions niveauet for gaver med fordel kan sættes ned. Reklamer for gaver til flere tusinde kroner bliver jeg så inderlig træt af!
Selv om det er et noget slidt udtryk, så er det altså tanken, der tæller :-)

God og lidt mere rolig mandag.

Jette

søndag den 29. november 2015

Adventsdekoration 2015

Jeg holder meget af adventstiden - det er en helt speciel tid på året - alt bliver lidt farvet af adventstidens liturgiske farve: Lilla. Den farve står i kirkeåret for forberedelse, fordybelse og forventning. Og alle tre elementer præger december.
Forberedelse - ja her er vi alle vist godt med :-) brunkager, dekorationer, pynt og meget andet.
Fordybelse - også tid til at standse op, tænke tilbage, mindes og blive ret taknemmelig.
Forventning - vi glæder os, håber det bedste og ser frem til julefred og julehygge.

Det bliver lidt højtideligt - som Guds tid og jordens tid, der falder i slag.

Og sammen med de utallige lys og lyskæder, der findes overalt, så er der virkelig lys i mørket. Håbet får lov at spire frem - som en rose, midt i den kolde vinter.

Nu skrev jeg forleden, at der nok skulle være en dekoration klar til i dag. Så jeg har været i gang :-) Resultatet kunne helt sikkert have været mere prangende - men der er fire lys. Så der tælles ned til jul.


Glædelig 1. søndag i advent.

Jette

lørdag den 28. november 2015

Biscotti

Jeg har aldrig bagt biscotti - nok mest fordi jeg synes, de er for hårde, når de skal spises. Og det med at dyppe kager i kaffen, det er jeg ikke vildt tilhænger af. Jeg synes kaffen bliver lidt træls til sidst :-)

Men så læste jeg jo lige en opskrift, og blev inspireret til alligevel at give det et forsøg. Så her kommer mine første - lækre - biscotti :-)


Biscotti - med hvid chokolade og syltet appelsinskal (ca. 20 stk)

1 æg, fra en glad høne
50 gr. smør
ca. ½ vaniljestang, korn herfra
125 gr. mel
½ tsk. bagepulver
100 gr. sukker
40 gr. hasselnødder
25 gr. syltet appelsinskal
30 gr. hvid chokolade, grofthakket

Kom alle de tørre ingredienser i en skål og smuldr smørret. Tilsæt æg og ælt det hele sammen til en blød dej og form den til en lang pølse, som lægges på en plade med bagepapir. Tryk den lidt flad.
Bages ved 175 grader ca. 15 minutter - de må ikke blive for mørke. Skæres ud på skrå, og hvert stykke væltes, så skærefladen kommer op. Sættes tilbage i ovnen og tørrer/bager ca. 10 minutter.
Afkøler, før de kommes i en kagedåse.

De smager virkelig godt - er sprøde, men ikke stenhårde. Og jeg er sikker på, at de også vil smage godt til et glas portvin. Det kan være, jeg skal gå en tur i kælderen og se, om ikke der gemmer sig en flaske, der kan nydes her i adventstiden :-)

Vejret er ikke til billeder, så derfor kun det ene. Men det skal ikke afholde dig fra at prøve at bage biscotti - det er altså ret let. Og smagen ganske fortrinlig :-)

God lørdag - måske fyldt med forberedelser? Eller forventning?

Jette

torsdag den 26. november 2015

Årets første brunkager :-)

Lige om lidt er det første søndag i advent - jeg har fået købt de fire lilla (!) lys, men det er også nærmest det. Men jeg regner med, at der står en dekoration på bordet på søndag. Men nok ikke en krans, selv om Karen argumenterede overbevisende for en sådan :-) Mine evner er bare mere beskedne i den sammenhæng.

Med til første søndag i advent hører også brunkager. Krydrede, sprøde og med mandler. Kager, som spreder den skønneste duft i huset, når de bliver bagt. Opskriften minder meget om denne, men pistaciekernerne var blevet spist, så derfor ingen fine grønne  stykker.


Brunkager (ca. 60)

100 gr. smør
100 gr. farin
50 gr. lys sirup
200 gr. mel
2½ tsk. brunkagekrydderi
25 gr. syltet appelsinskal
50 gr. smuttede hele mandler
2 tsk. koldt vand
½ tsk. potaske

Kom smør, farin og sirup i en gryde, smelt det ved svag varme og lad det næsten på kogepunktet. Tages af varmen og potaske udrørt i vand tilsættes. Bland alle de tørre ingredienser og rør dem derefter i den lune smør/sukker masse.
Form dejen til en pølse, rul den ind i bagepapir og afkøl helt. Skæres i tynde skiver - mine blev for tykke - sættes på plader med bagepapir og bages ved 180 grader ca. 8-9 minutter. Brændte mandler er ikke nogen succes lige i denne forbindelse :-) så endelig ikke for lang bagetid.


Kagerne smager fint - krydringen kunne godt have været lidt kraftigere. Men det er første gang jeg prøver et færdigt brunkagekrydderi - men det var da let, bare at kunne åbne en pose i stedet for at skulle have fat i alle krydderidåserne. Selv om der nu også er noget hyggeligt ved at gense alle de forskelige dåser og dufte.

God og frostklar torsdag.

Jette

onsdag den 25. november 2015

Nytårsløjer og hovedret

For nogen tid siden tilmeldte jeg mig endnu en gang madbloggerudfordringen #10.
Og det blev så afsløret i går, hvilken kategori, jeg skulle lave nytårsløjer inden for. Det blev ikke lige favorit kategorien, kan jeg godt sige, uden at sige for meget. Jeg skal lave en hovedret!

Men nu skal jeg faktisk have gode gamle venner på besøg til nytår - så der er anledning til at øve sig på forhånd. Men hvad det bliver er helt uvist. Men sikkert ret grønt og med mindre kød :-)


Udfordringen ligger jo så i at gøre det festligt og løjerligt!

På endnu en grå november dag :-)

Jette

tirsdag den 24. november 2015

Små brød til minikonfirmander

Minikonfirmanderne får jo hver gang saftevand og kage - en meget vigtig del af det at være minikonfirmand. Så meget, at når jeg møder dem igen som store konfirmander, så er de helt uforstående overfor, at der ikke er saftevand og kage, når man går til præst i 7. klasse :-)

Dette hold slutter med en afslutningsgudstjeneste den 2. december, og derfor har jeg sagt farvel til dem inden det bliver Lucia dag. Og derfor bliver det små Lucia brød de får i dag, for jeg synes, det er en lidt hyggelig ting at bage noget med lidt historie eller en form for sammenhæng.
Opskriften kommer her, men er egentlig bare en lidt større udgave af disse.


Luciabrød (ca. 30 stk.)

mandag den 23. november 2015

Glimt fra en skøn weekend

Nogen weekender skiller sig ud. Dette var en af dem! Så meget, at det tager lidt tid at få alle indtryk, ord og stemninger til at falde på plads. Så er det dejligt at vågne op til en ret så frostklar november morgen og vide, det er fridag :-)


Weekenden begyndte med en vellykket julefrokost for personale og menighedsråd. Masser af snak, meget mad, et par sange og omvendt banko. Det spilles sådan: Alle får en bankoplade og rejser sig op. Så råbes numre op - og har man nummeret, så sætter man sig ned og er ude. Og den, der står længst har vundet - en lille gave. Det er en ret hyggelig måde at spille banko på, og det går meget hurtigere end den traditionelle form.


Jeg vandt også - som den eneste - en lille nisse. En saml selv nisse. Og hvis du husker hvor mange - eller rettere få nisser der bor i mit hus, ja så var det lidt morsomt, at jeg netop vandt den :-)

I den lidt mere seriøse ende af skalaen, så kom der også et revideret tilbud på sommerhuset - det kommer der mere om en anden dag. Men spændende læsning.


Og mens pigerne passede på hund, hus og høns - så tog jeg på besøg. Ind i landet, hvor det blev koldt, og sneen faldt og vindmøllen drejede rundt og rundt. 80 meter høj og 45 meter vinge - det er lidt imponerende at opleve.
Besøget blev skelsættende.

God mandag - den sidste stille uge før december for alvor banker på.

Jette

fredag den 20. november 2015

Jule cookies

Jeg ved ikke lige hvad det er, der sker - jeg synes det ene indlæg efter det andet får en snert af juletoner :-) Måske er den lige om hjørnet?
I hvert fald byder aftenen på årets første julefrokost. Menighedsråd og personale og deres ægtefæller mødes i konfirmandstuen til en hyggelig aften. En fornøjelse bare at kunne møde op - der er allerede pyntet fint op.


Jeg blev spurgt, om jeg havde kage med? Det er altid et godt spørgsmål at få, men det var ikke helt planlagt, så det blev den lidt lette løsning - cookies. Med juletema. Inspirationen er herfra, og de smager ganske glimrende.


Jule cookies (ca. 40 stk)

torsdag den 19. november 2015

Snebolde - i regnvejr ?

Snebolde skal vi godt nok se langt efter i denne tid. Det gør mig ikke som sådan noget - men regnen må godt holde inde. Noget frost og klart vejr, det vil være velkomment :-)

De snebolde, jeg viser her, er også af en helt anden beskaffenhed end naturens kolde bolde. Her er det marcipan med lækkert fyld og rullet i flormelis. Det er næsten sød - sødere - sødest. Men gør sig ret godt til en kop kaffe.


Jeg er ret sikker på, at der forsvinder et par stykker i aften, når vi fire ældre mødre sætter os sammen og vender stort set alt mellem himmel og jord. Forskellige som vi er, har vi også forskelligt at bidrage med - og tilsammen giver vi hinanden nye tanker og nye vinkler på mangt og meget.

Så jeg ser meget frem til i aften.
Der bliver også serveret lidt andet end snebolde, blandt andet disse mandler og valnødder

God torsdag - jeg håber du kan blive indendøre, der er det hyggeligst lige netop i dag.

Jette

onsdag den 18. november 2015

Forberedelser

I morgen får jeg besøg af mødregruppen. Ja, normalt, så er det jo nybagte mødre, der mødes, det er det så ikke lige her. Børnene er voksne - 22 år - men vi, mødrene hygger os stadig med at mødes.
De første år var det til te og rundstykker, men de sidste mange år har det været om aftenen og så noget let og lækkert at spise.
Så derfor er der lidt forberedelser i gang i dag. Blandt andet valnødder i lækker lage.


Valnødder i honninglage

50 gr. valnødder
1 dl. vand
½ dl. honning
1 spsk. citronsaft
½ vaniljestang

Giv valnødderne et kort opkog i vandet og lad dem så dryppe af. Kom honning, citronsaft og vaniljestang i en lille gryde sammen med de afdryppede valnødder. Lad det koge uden låg ved svag varme ca. 5 minutter. Hældes i et glas eller en beholder og køler af. Opbevares i køleskab indtil det serveres til gode oste.


Og så er der blevet sat gang i gløgg ekstrakten. Kælderen blev støvsuget for gamle spiritusrester og nu hældt sammen med krydderier og står og trækker. Til det bliver december, og der igen skal laves gløgg. Jeg glæder mig. Det er noget af det hyggelige ved den måned - varm og krydret rødvin med bløde portvinsrosiner og snittede mandler. Jo, der er meget godt i vente :-)

Så der skal også gerne bages en portion af disse kiks, lidt senere i dag.

God onsdag.

Jette

tirsdag den 17. november 2015

Banan-bradepandekage

Jeg er helt med på, at det er ikke den mest interessante overskrift :-)
Men det er til gengæld navnet på en fin, let og delsom bradepandekage. Helt perfekt til et hold livlige minikonfirmander. Og når toppen pyntes med glasur og små snekrystaller - ja så går den hjem alligevel.


Banan-bradepandekage ( ca. 20 stk)

3 æg, fra skønne høns
300 gr. sukker
1 vaniljestang, kornene herfra
1½ dl. olie
2 dl. mælk
350 gr. mel
2 tsk. bagepulver
½ tsk. kanel
1 tsk. kardemomme
3 modne bananer

Glasur
100 gr. flormelis
1 spsk. kakao
lidt varmt vand
sukkerpynt

Ovnen tændes på 175 grader.
Pisk æg, sukker og vaniljekorn let og luftigt. Tilsæt olie og pisk igen. Mos bananerne med en gaffel og rør dem i dejen. Sigt mel, krydderier og bagepulver og vend det i dejen sammen med mælken. Og vend rundt og rundt - og en gang mere. Det tager lidt tid før alle mel-lommer er rørt ud. Kom dejen i en lille bradepande (22 x 28 cm) foret med bagepapir, og bag kagen ca. 45 minutter. Køler af.

Glasuren røres sammen og fordeles på kagen og drysses med fine snekrystaller (indkøbt i Netto :-))


Kagen smager fint - og er let at skære i mange stykker.

God tirsdag.

Jette

mandag den 16. november 2015

Julesang og rugbrød

Det er to af ingredienserne fra den weekend, der alt for hurtigt er gået :-)
Og det med julesangen er lidt tidligt - jeg er helt med, og der jules heller ikke herhjemme endnu. Men skal man lære en ny sang og nå at få den ind i fingrene og hovedet, så tager det tid. Med andre ord, der må øves!


Julesangen, jeg her taler om, er vinderen af DR's konkurrence om at skrive en ny julesang. 515 forslag var indkommet, 10 blev udvalgt og 1 vandt. Og den er virkelig god, et sikkert hit. Du kan høre den her

Forfatterens grundidé har været, at sangen skal være med til at opretholde rygtet om Jesus. Og det er lykkedes, uden store teologiske ord, eller gamle vendinger. Men enkelt og forståeligt.
Omkvædet er:

"Ja, julens stjerne lyser, når jeg ser,
det barn i krybben er så meget mer."

Igen den lidt bagvendte måde at udtrykke sig på, som jeg holder meget af. Julens stjerne gør mere end blot at lyse op i træets top, når jeg får øjnene op for, at barnet i krybben er langt mere, end det umiddelbart ser ud til. At det er en stor glæde, det er Guds søn, og verdens frelser.


Og noget helt andet - virkelig prosaisk - rugbrød. Det bager jeg faktisk aldrig. Men min søster havde bagt to store og lækre brød, hvor jeg fik noget af det ene. Det smager dejligt.
Men det minder mig også om, at hun er rigtig godt på vej til at være ovenpå igen efter hendes operation. Og det er jeg bare virkelig taknemmelig for.
Så rugbrødet er lidt en overskuds-ting - for det kræver energi og kræfter at røre et sådant brød sammen. Nevøen gav en hånd med :-)

God mandag.

Jette

fredag den 13. november 2015

Brownie med krydderier

Det er lidt som om, at julens krydderier kommer snigende ind på en. Som dagene bliver kortere og det er hyggeligt at sidde inden for - så melder lysten til varme krydderier sig også.
Og det er længe siden jeg sidst har bagt en brownie, så det skulle prøves med ingefær og kanel - og valnødder. Jeg tog udgangspunkt i denne opskrift.


Brownie med krydderier (9 stk.)

torsdag den 12. november 2015

Vil du se min frokost :-) ?

Måske du tænker, at det sikkert er noget ret fancy, der er havnet på tallerken i dag. Men nej, det er den lette løsning, og ikke helt det, jeg havde tænkt i morges :-) men sådan ændres planer somme tider undervejs.

Efter en fin plejehjemsgudstjeneste gik turen forbi den nærmeste Netto. Og de havde liiige tilbud på færdig pizzabund. Udrullet og lagt på bagepapir - lige klar til at blive foldet ud på bagepladen og fyldt med fyld efter eget ønske - eller hvad køleskabet formår.


Sådan blev det! Selv om du måske ikke lige havde tænkt det :-)

Og pizzaen var ganske fin. Varm mad til frokost en efterårsdag, det er da altid rart.

Og se lige, hvad jeg også fandt - Netto roser til 12 kr. De kom altså også med hjem.


Nu håber jeg, de holder hovedet højt.

Og så tilbage til dåbstale og andet arbejde - på en fin efterårsdag.

Jette

onsdag den 11. november 2015

Udfordringer

Som om, der ikke er nok at tænke på, tage stilling til og deltage i - så kommer der lige endnu en udfordring viftende forbi ens næse - den må gribes :-)

Madbloggerudfordringen # 10 er netop blevet offentliggjort - og denne gang handler det om nytårsløjer.


Og endnu mere udfordrende - hvilken kategori, der skal tænkes og kreeres noget inden for, vides ikke på forhånd. Om det bliver en drink, en forret, en hovedret eller dessert - eller noget til midnat. Det afsløres først senere.

Om der så skal forsøges med disse små toppe eller disse mandler eller noget helt tredje, ja det bliver spændende at se. Ikke mindst for mig selv :-)

Og så synes nytår faktisk også ret langt væk! Jeg synes lige, vi mangler at få gjort en helt mængde rare ting først :-)

God onsdag.

Jette


tirsdag den 10. november 2015

Grandækning

Der er travlhed på landets kirkegårde i disse uger. Der pyntes med gran og fyr og andet vintergrønt. Mine konfirmander spørger til tider, hvorfor gravsteder pyntes med gran her om vinteren. Og jeg har ikke et svar som sådan.
Men jeg tænker, at man giver de døde et form for tæppe på, her i de kolde måneder. Og så vil vi også gerne gøre det pænt for dem ved deres sidste hvilested. Give dem ære og mindes dem.


Turen nord på gik også forbi min mors gravsted - og der var også blevet lagt gran på. I to ens buer og med en fin opsats i midten. Timers arbejde, hvor graveren med iderigdom og faglig kunnen har skabt et harmonisk udtryk, som vi andre kan glæde os over. Og så er der en lille rosenbusk, som ikke helt har forstået, at vi er langt henne i november, men stadig står med fine blomster.

Und dig selv en tur på en kirkegård ved lejlighed - der er stille og stemningsfuldt - og fyldt med historier.

På en mørk og blæsende november morgen.

Jette

søndag den 8. november 2015

Søndagsglimt i november

Det kan godt være at temperaturerne er milde, men vinden tog alligevel fat i nat. Og mindede om, at efterårsvejr med regn og rusk det forekommer stadgig væk. Et hav af nåle fra vandkastanjen (tror jeg den hedder) ligger nu på perlesten og trappe som et tæppe.  Og de sidste blade på de øvrige træer er nu også landet på jorden.


"Dybt hælder året i sin gang,
snart ødes eng og lund.
Farvel med al din lyst og sang,
du korte sommerstund!" (Den danske salmebog 732,1)

Det vers rinder en i hu, på en mørk novembermorgen. Sommeren var engang, nu "korter solen af sin vej og natten vokser til." Igen ord fra salmen - jeg sidder og tænker, hvor dygtig digteren har været til at bruge ord og skabe billeder. En fornøjelse at læse og synge. Og lige et sidste vers:

"Lad gulne hvert et blad på kvist,
lad falme alle strå
Guds kærlighed, jeg ved for vist,
omskiftes ikke så." (v. 4)

En skøn formulering - og et trygt sted at standse og huske på. Omskiftelser eller ej, Guds kærlighed skifter ikke - den består. Og Gud ske lov for det.

Søndagsglimt i november - det er også et nybagt franskbrød.


Turen går til Nordjylland, og det er altid velkomment med et hjemmebagt brød. Dette er fyldt med musli. Jeg havde noget i overskud.


Ikke helt den oprindelige ide med den pose, men det gik fint med en alternativ anvendelse :-)

God november søndag.

Jette


fredag den 6. november 2015

Visit kage :-)

Jeg ved ikke helt, hvad jeg kalder en lille opmærksomhed i forbindelse med, at jeg skal besøge et menneske for første gang. Så det bliver til visit kage :-)

Og valgte faldt endnu en gang på macarons. De er bare søde, sjove at lave og ser lidt festlige ud og kan fint pakkes ind - og er overkommelige at fremstille.


Denne gang blev de lyserøde og med et fyld smagt til med jordbær. Nu håber jeg de falder i vedkommendes smag.

En god og dejlig weekend ønskes du.

Jette

torsdag den 5. november 2015

Byggemøde og novemberkaktus

Endnu et byggemøde.


Spændende. Det er virkelig en ny verden, hvor der er mega meget at sætte sig ind i, og efter bedste evne prøve at forstå bare en brøkdel af det.
Men dybest set skal jeg jo blot sige ja eller nej til det, der præsenteres. For trækonsulenten og byggefirmaet har jo fagligheden - og jeg har ønskerne og drømmene.

Det var et konstruktivt møde, og hvor jeg har stor respekt for det forarbejde konsulenten havde gjort. Da jeg mødte ham første gang, kendte han stort set ikke at kende til FSC certificering og så til nu, hvor han kendte firmaer, der leverede certificeret træ og kendte til forskellige produkter og leverandører. Jo han var klædt godt på til i dag.

Nu venter så, at et nyt revideret tilbud lander på mit bord. Og om alt går som det skal, at der til næste sommer står et sommerhus på min grund.
Det bliver godt, men der er ret lang vej endnu :-)


Min novemberkaktus har været i eksil. Men pludselig - trods elendig pasning, så står den igen med knopper og de første blomster. Et dejligt gensyn. Nu kan den sprede glæde det næste lange stykke tid.

På en diset novemberdag

Jette


onsdag den 4. november 2015

Bloggen fylder år - 2 år

Det er lidt vildt. At det er to år siden jeg skrev det første indlæg. Der er sket meget siden da - på mange planer, i køkkenet, i kreativiteten og i mit liv sådan generelt. Sådan som tilværelsen jo sætter spor hos os alle - gennem år og dag.

Sidste år var der en bageaften, da bloggen fyldte 1 år. Det er blevet droppet i år - primært fordi det hele handler om sommerhus oppe i mit hoved :-) Næsten.

Men det skal alligevel fejres lidt - med noget med æble og marcipan. Inspireret af disse.


Snegle med æble, birkes og marcipan (6-7 stk.)

tirsdag den 3. november 2015

Æblemarmelade

Med masser af æbler, der ligger på jorden, så er det oplagt lige at prøve en ny opskrift af, når en sådan dukker op. I avisen forleden var der en sådan opskrift - så tilpas anderledes, at det måtte afprøves. Jeg synes let at æblemarmelade kan blive lidt kedeligt, så det var velkomment med et nyt tvist.

Her følger den i min udgave :-)


Æblemarmelade

200 gr. skrællet æble, i både
1 spsk. citronsaft
125 gr. sukker
1 dl. vand
½ te-brev

Det hele kommes i en gryde og koger ca. en halv time. Jeg lod det koge uden låg de sidste 10 minutter. Og inden det kom på glas (skyllet i rom) kørte jeg det en gang på minihakkeren. Det giver en dejlig ensartet marmelade. Og her med et strejf af duften af te, og fyldt med prikker som var det vanilje. Det er det så ikke. Men et ganske udmærket alternativ til en afveksling.


God tirsdag.

Jette

mandag den 2. november 2015

Juleforberedelser

Ja, du læste rigtigt - selv om jeg ellers går med skyklapper på, når jeg går gennem butikker med julepynt (åh, måske kun næsten). Men jeg synes stadig der er meget lang tid til jul, og godt for det.
Men den engelske julekage dukkede pludselig op i tankerne, og den må man faktisk gerne begynde på nu.


Så alt det skønne fyld blev fundet frem og trækker nu i cognac. Og køkkenet dufter lifligt. Senere bages selve kagen, inden den gemmes væk for at trække smag. Og bringe glæde til jul :-)


Og så a propos det med forberedelse - da træet på grunden blev fældet, viste det sig, at toppen indeholdt ret så mange kogler. Så en kurv er nu fyldt med dem.
Og minikonfirmanderne har noget at bruge af, når de i morgen skal lave små dekorationer, der kan sættes på gravsteder. Vi har et overvældende stort hold i år - men jo dejligt, at ungerne har lyst til at være med og høre mere om tro og kirke. Og ikke mindst, så er det dejligt, at forældrene bakker op og synes, det er godt for netop deres barn at blive lidt fortrolig med kirkens univers.

God gråvejrs mandag.

Jette