Annonce

mandag den 9. maj 2016

Søndagsglimt

Jeg tror hele Danmark synes, det har været en fantastisk Kristi Himmelfarts ferie. Det har i hvert fald været det fineste vejr. Over 20 grader - og i går 25 grader -  og masser af sol - det er virkelig kun til at blive glad af.
Søndag var tilmed mors dag. - Det var ikke noget der fyldte, da jeg var barn, men mine børn har taget skikken til sig, så troligt hvert år bliver jeg forkælet. I år lå denne fine gave og ventede, da jeg kom ind i stuen.


Og inden i dejligt sengetøj - øremærket "sommerhus" og så et minutur. Jeg har ikke haft et siden det gamle stod af - så nu mente Peter, at det måtte være på sin plads med et nyt. Nok i betragtning af, at jeg indtil flere gange har glemt noget enten i ovnen eller på komfuret :-)


Kræmmermarked er der hvert år under den nye Lillebæltsbro i Kristi himmelfarts weekenden. Og i går gik Trine og jeg en tur rundt. Masser af boder, masser af gammelt ragelse - og ind i mellem noget der lige kan bruges :-)


I år blev det til krydderier, et broderisæt og 4 champagneglas. De sidste var jeg på udkig efter, for med en dejlig fest coming up - så samles der glas :-)

Endnu en skøn dag - det er med at nyde det.

Jette

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar