Annonce

fredag den 6. maj 2016

Solskin og brændely

Det var bare en dejlig dag i går - med sol, blå himmel, fuglekvidder og skønt selskab. Og der var mulighed for at komme ned til sommerhusgrunden og få samlet det brændely, som blev indkøbt for længe siden - tilbage i oktober sidste år :-)

Solen lokker mennesker ud - så i går fik jeg hilst på et par af de andre sommerhus ejere på vejen. Og det var hyggeligt - og især fint at opleve, at hjælpsomheden imellem ejerne var stor. Så pludselig lykkedes det i går at få slået noget af mit høje græs - fordi genboen lige kørte rundt på sin store plænetraktor og fint kunne køre en tur hen over min grund. Så fint.


Projektet i går var som nævnt at få samlet brændely. Men først skulle området planeres lidt.
Efter at have samlet sider og top på det fine brændely - så greb det lidt om sig, og fliserne, som egentlig ikke skulle lægges nu - blev fordelt inden i lyet. Enhver fagmand vil ryste på hovedet :-) men fliserne skal altså kun holde fugten væk fra træet, mens det ligger i tørvejr. Så jeg lever fint med store og mindre mellemrum mellem fliserne :-)


Nu venter det så blot på at blive fyldt med kløvet træ. For så en gang - uvist hvornår - at kunne blive brugt i brændeovnen i det sommerhus, der stadig er undervejs i det kommunale system :-)


Juletræet står endnu - og endda fint grønt omkranset af højt græs og andre skud. Her skal jeg vist have luget lidt en dag.


Magnoliaen står med de smukkeste blomster i præstegårdshaven. Og det skønne vejr fortsætter - det er vist kun om at komme udenfor igen - når søndagens prædiken er blevet skrevet :-)

God weekend.

Jette

Ingen kommentarer:

Send en kommentar