Annonce

onsdag den 31. august 2016

Pesto brød

Internettet inspirerer og med rester i køleskabet efter kirkevandring - så blev dette brød bagt i går. Og til udelt begejstring for Trine og kæresten. Og det er jo altid dejligt, når noget bagværk falder i god jord og smager lækkert.
Det gør dette enkle brød - fint som det er eller som tilbehør til en salat. Det er et brød lidt på "slump" - så det er helt klart fri til ydereligere fortolkning :-)


Pesto brød

Pizzadej af 3 dl vand

Fyld
1 mindre glas pesto - jeg brugte tomatpesto
1 kugle mozzarella

Dejen rulles ud i et rektangel, pesto fordeles oven på. Mozzarellaen skæres i skiver og lægges på, hvorefter dejen forsigtigt rulles sammen. Brødes lægges på en plade med bagepapir. Der skæres en dyb rille i midten af brødet.
Efterhæver mens ovnen varmer op til 225 grader og bages ca. 25 minutter.
Det afkøler lidt, inden det spises. Det smager ret godt lunt :-)


Det blev til let aftensmad her i huset i går - måske en idé at prøve på årets sidste sommerdag :-)

Håber din dag bliver varm og solrig.

Jette

2 kommentarer:

  1. Det ser rigtig godt ud - det vil jeg prøve. Måske også med skinke i, så det kan bruges i madpakken?

    SvarSlet
  2. Det lyder som en fin idé med skinke - og brødet kunne sagtens spises dagen efter :-)

    SvarSlet