Annonce

torsdag den 15. september 2016

Foccacia forvandlet til bruschetta

I går bagte jeg et foccacia brød, hvor kun halvdelen blev spist. Det er et lækkert brød, når det er friskbagt, men dagen efter bliver det lidt kedeligt - især fordi saltet smelter og gør overfladen lidt træls.
Men ristet og med tomat på toppen - så kan det det noget :-)

Bruschetta hører især hjemme på varme sommerdage - men det kan også gå på varme septemberdage :-)


En simpel ret, men smager skønt - på terrassen i godt selskab og med kølig hvidvin i glasset. Eller bare som en lille bid på vej gennem køkkenet :-)

Tomater skåret i små tern, drysset med lidt salt, peber og tørret basilikum (frisk er også godt, det har jeg bare sjældent)
Brødet skæres i tynde skiver, ristes, gnides med overkåret hvidløg, tomat ovenpå og til sidst dryppes god olivenolie over.


Vær så god - en lækker bid !

På endnu en dejlig sensommerdag.

Jette

Ingen kommentarer:

Send en kommentar