Annonce

torsdag den 19. januar 2017

En uge senere (2) ....

Nu sker der noget med Kernehuset - alias sommerhuset.
Jeg har besluttet, at lave en ugentlig opdatering omkring husets færd. Lidt for at dig, der læser med og synes at sommerhusbyggeri er temmelig kedeligt - så har du mulighed for at springe over i dag :-)
Men den ugentlige opdatering er samtidig en god måde at få samlet op og sat lidt styr på billeder og kronologi i proccessen :-)


Siden sidst er der kommet mere ceder træ på.


Der er kommet spær på -


og undertag og tagbrædder ovenpå - i den ene side af huset. Der er faktisk også sat underbeklædning, vindskeder og tagrende på. Tagrenderne er i aluminium, de er lette, vejer ikke meget og så er de miljøvenlige og genanvendelige. Du kan læse mere om aluminiumstagrender her


Det virker måske lidt ulogisk kun at bygge den ene side af huset færdigt - men det skyldes, at der mangler et stykke træ. Sydsiden af huset bliver en overdækket terrasse, og bjælken, der skal gå på langs af huset, blev leveret som limtræ - og ikke fuldtømmer, som aftalt. Og fuldtømmer er lidt sværere at skaffe og skal være godt tørt før det bruges. Men nu er bjælken bestilt og på vej, kommer i løbet af denne uge. Og så sker der noget på denne side af huset :-)


Der er blevet holdt byggemøde igen. Udendørs og ret koldt, men godt og opklarende. Her ses de to seje tømrere, far og søn, og Niels fra Green House.
Min næste opgave er at få indkøbt en skorsten/skorstensrør. Så jeg må på nettet igen :-)

God torsdag - og på gensyn om en uge, med nyt fra byggepladsen :-)

Jette

5 kommentarer:

 1. Det bliver så flot. Jeg glæder mig til at se det færdige resultat. Og så skal du til at indrette - mums :-)

  SvarSlet
 2. Ja, jeg synes også det tegner godt :-) og går hver dag og forestiller mig hvor tingene skal stå ...

  SvarSlet
 3. Det bliver fint, smart med samle sæt hus, naboen byggede et da jeg var barn... da jeg kom hjem fra skole var der et hus.
  har I husket at holde rejsegilde?

  SvarSlet
 4. ja, det er virkelig utroligt, at der på en dag kan rejses et helt hus :-) Og rejsegildet - det er vi kun kommet til at tale om, nu må vi se, hvordan det går med det ... :-)

  SvarSlet
 5. Rejsegilde er nu inden taget ellers siges det at bringe uheld

  SvarSlet