Annonce

mandag den 20. februar 2017

En weekend i februar

En helt almindelig weekend - hvor går den hurtig :-)
En helt almindelig weekend er ensbetydende med gudstjeneste søndag formiddag, og noget køren mellem mandens hjem og konens hjem :-) Det går nu ret fint. I denne tid går turen også ofte forbi sommerhuset. Vi skal lige se, hvor langt håndværkerne er nået i løbet af ugen. Det er så spændende at følge.


I går var ingen undtagelse - og nu var taget kommet på, til vores stores glæde. For nu er huset virkelig helt lukket, både foroven og for neden.

Det er blevet rigtig flot - tagpappet fra Derbigum. Miljøvenligt og godkendt til svanemærkede byggerier :-)

Og så er der kommet varme i huset - ikke brændeovn, den venter - men en varmeblæser. For selv om det har været fornuftigt vejr at bygge i, så er træet både koldt og lidt fugtigt. Så det skal tørre lidt. Til gengæld synes vvs manden, at det er dejligt at arbejde i et opvarmet hus :-)


I går havde vi også gæster - og drak kaffe og spiste lækker lagkage (en forenklet udgave af denne . Det var interimistisk, siddende på tømrerens gulvplader, med et lille bord fra annekset og omgivet af træfiberisolering. Men hyggeligt var det :-)


Peter var med og havde travlt med at samle den første af to stole, som jeg købte for længe, længe siden. FSC mærket og købt i Jysk. Fin blev den, glemte at tage et billede, men det kommer :-)

Nu venter en lang arbejdsuge, men først skal bilen til service. Det skal også passes.

God mandag i februar.

Jette

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar