Annonce

onsdag den 1. marts 2017

Et uinteressant indlæg ...

Hvorfor så dog overhovedet skrive det, hvis det er så uinteressant ?? :-) Godt spørgsmål.
Men når man nu bygger et hus helt fra bunden, og har fulgt det hele vejen og set det blive større, højere og tættere - ja, så er der også nogle lidt uinteressante detaljer, som hører med.


Vvs manden har afsluttet sit foreløbige arbejde, og har gjort det så fint. Alle slangerne her bliver siden hen gemt i en kasse under vaskemaskinen, og så regner jeg faktisk ikke med, at jeg skal se dem igen :-) Men det er godt at vide, at de er der!

De seneste par uger har huset mest stået til tørre. Der har været en varmeblæser på, som har holdt huset lunt og dejligt at være i - og tørret det lidt ud. Nu var det så klar til at få lagt gulv.


Det fineste gulv fra PA Savværk. Det blev leveret for noget tid siden og kom siden hen ind i det lune hus. Tom kom og lavede det fineste arbejde. Ingen tvivl om, at det har han prøvet før :-)
Douglastræet changerer i farven - men træet bliver til sidst slebet og dernæst behandlet med hvidsæbe og voks. Så det kommer til at fremstå ret lyst og lækkert.


Og har dette været uinteressant - så er det interessant at kigge ud af vinduet og se præstegårdens store græsplæne fyldt med dejlige vintergækker - i forskellige varianter. Dejlige at kigge på :-)

Med tanke på, at i dag er første forårsdag - dejligt!

Jette

2 kommentarer:

  1. Sikke en god overskrift - den lokker læsere til. Det bliver altså så fint det sommerhus - og vintergækkerne? Det er Dorothealiljer :D

    SvarSlet
  2. Tak Karen, for den opmuntrende hilsen - og jeg var ikke sikker på vintergækkerne - eller rettere - liljernes navn, så tak for info :-)

    SvarSlet