Annonce

tirsdag den 23. maj 2017

Sommerhusets spisebord

Huset er jo slet ikke færdigt endnu  - men inventaret, det er der ved at være styr på. Og det har der faktisk været længe. Til stor morskab for mange :-)
Men det er altså sjovere at se på møbler, tallerkener og lamper end at finde skruer i rette dimension, murpap i rigtig bredde eller FSC mærkede brædder, som kan være virkelig svære at finde. Selvom alt det også har givet mange gode og lærerige oplevelser.


Så her ses sommerhusets kommende spisebord! Et solidt plankebord.


Og et bord med en særlig historie. For bordet er lavet af træ, der væltede i decemberstormen i 1999. Ole har haft træet liggende, og nok aldrig forestillet sig, at det skulle blive til et bord. Men det er det, og hvor er det blevet fint. Jeg glæder mig meget til at se det i huset og se det med mine ombetrukne stole sat rundt om.

God tirsdag.

Jette

4 kommentarer:

 1. Hvor er det bare fint med en historie bag, den kan genfortælles igen og igen når man samles derom (:

  - A

  SvarSlet
 2. Hvor har du ret :-) sådan havde jeg ikke lige tænkt. Men det vil jeg huske, når det hele nu en gang bliver færdigt :-)

  SvarSlet
 3. Sikke et lækkert bord - og der serveres sikkert også noget lækkert på bordet i fremtiden ��. At det oven i købet har en god historie, er bare et plus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Aase. Jeg glæder mig i hvert fald til at kunne servere noget på bordet :-) og på et tidspunkt kunne begynde at tage billeder derfra.
   kh Jette

   Slet