Annonce

onsdag den 11. april 2018

Nem og enkel pizza

Med inspiration fra tv og fra Aarstiderne blev denne nemme pizza lavet i aftes. Og den er bare god - det er pizza nu generelt, sådan en gang imellem :-) Dejen var med i kassen fra Aarstiderne - det gjorde det hele endnu lettere :-)
Det kan godt være, at det bare er mig - men jeg husker tidligere tiders pizza som en ret, hvor man kom meget forskelligt fyld på og dryssede med rigeligt ost og så bagte. Men i dag, kommes der ofte fyld på, når bunden er bagt. Det giver til gengæld en lidt mere frisk pizza, med lidt salat, krydderurt og olie på.


Nem og enkel pizza 

Pizzadej

Tomatsauce

1 spsk. olie
1 løg
1 fed hvidløg
1 tsk. tørret basilikum
1 dåse flåede, hakkede tomater
salt og peber

Hak løg og hvidløg i tern og svits dem let i olien. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad det koge ved svag varme under låg et kvarters tid. Køler let af.

Fyld:
½-1 mozzarella kugle
50 - 70 gr. lufttørret skinke
lidt rucola
1 spsk. krydderolie

Rul pizzadejen tyndt ud og smør lidt tomatsauce på - der er for meget sauce i opskriften. Gem den til en pastaret eller lignende. Fordel skiver af mozzarella på pizzaen og bag den ved 220 grader ca. 15 minutter.
Straks den kommer ud af ovnen, fordeles skinke i små stykker oven på, drysses godt med rucola og dryppes til sidst med olie - efter smag.


Og så er der mad!

Det er altså ret lækkert - lige til at hygge sig med :-)

God onsdag - kølig og solrig.
Jette

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar