Annonce

fredag den 9. november 2018

Fredag fridags glimt

Jeg har fri i weekenden og fik mulighed for også at tage fri i dag - så det føles som en lille mini-ferie, når jeg tæller mandag med :-)


Der er tid til at læse lidt - en opskrift på svampepostej til i morgen aften, Mortens aften. Filosofiske tanker om Ét liv. Én tid. Ét menneske. Jeg har skrevet lidt om bogen her. Og så er Kristelig Dagblad, min avis i weekenden. Den giver altid anledning til lidt eftertanke og nye vinkler.


Frokosten i dag spises sammen med min søster og svoger - og jeg medbringer denne salat. Rødkål, hvidkål, edamemebønner og æbler blandet med en peanutbutterdressing. Idéen er fundet her på nettet, og så tilpasset mit køkken.


I næste weekend mødes mødregruppen, og jeg er i gang med at finde opskriften på den kage, jeg vil medbringe :-) Og her er den i lille udgave.
Jeg bagte valnøddebunde forleden, og siden en chokoladebund - og nu var tiden kommet til at samle min prøvelagkage. Det er mikro udgaven, men er nu blevet meget vellykket alligevel, hvis jeg selv skal sige det :-)


Udgangspunktet er valnøddebunden her og en bærmousse som denne. Siden er et bånd af overtræksmarcipan og på toppen en chokoladeganache.

Nu kommer kagen med vest på senere i dag, og så vil jeg nyde et stykke kage i godt selskab :-)

Må du få en dejlig efterårsweekend.
Jette

4 kommentarer:

 1. Mums, den ser god ud. Jeg holder også Kristeligt Dagblad, og jeg synes, det er den bedste avis på markedet. Nyheder får man på nettet og i radioen, men en tænksom vinkel på nyhederne - det får man KD.
  Kh, Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - og helt enig. Jeg surfer også rundt på nettet og får de fleste nyheder den vej, men der ikke noget som en kop kaffe og så tid til at bladre i en god fysisk avis :-) god weekend. kh

   Slet
 2. Jeg er også helt tosset med rødkålssalat disse dage - med æble, mandler og sennepsdressing.

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej, og tak for din kommentar. Jeg vil prøve din udgave af rødkålssalat. Peunutbutterdressingen fungerede ikke helt for mig. Men salaten blev nu spist alligevel - også med velbehag:-) kh og god weekend.

   Slet