Annonce

onsdag den 13. februar 2019

Duften af kanel

Jeg har flere gange stødt på en onsdagssnegl - altså en god og stor kanelsnegl :-) Der er også blevet brugt kanel her i huset i dag - men som ingrediens i et Monkeybread.


Dette underlige fænomen, små boller, der er rullet i kanelsmør og lagt tæt i en form og så bagt. Måske tanken er, at så snupper man lige en lille bolle med på vejen.
Hele præstegården dufter af kanel lige nu - min søde rengøringsdame kom og spurgte, hvad jeg nu havde gang i, for hun var slet ikke i tvivl om, at det blev bagt igen :-)


Det er ret let at bage sådan et brød til kaffen - også lettere end kanelsnegle, der både skal rulles ud og rulles sammen og skæres i skiver. Her er det hele i en form og kanelsmørret bliver, hvor det skal - i formen og rundt om de små boller.


På en lidt grå onsdag i februar, så kan det være godt med et bageprojekt - og her får du noget lækkert at sætte tænderne i :-)

God onsdag.
Jette

2 kommentarer:

  1. Det ser godt nok godt ud :D Min mor bagte også kanelbrød, da vi var børn hvor man rullede dej ud, med smør/kanelremonce i en stor firkant, rullede sammen og bagte det i en franskbrødsform (:

    - A

    SvarSlet
  2. Det lyder også som en god måde at samle det hele på :-) kh Jette

    SvarSlet