Annonce

tirsdag den 7. maj 2019

Tre dage uden mobil

I weekenden havde jeg ingen mobil telefon. Det var nu ikke, fordi der var sket noget med den - jeg havde bare glemt at få den med hjem fra sommerhuset :-) Og valgte at lade den blive der, til jeg kunne hente den i går.

Ribsbusken trives :-)

Men det er nu underligt ikke at have den lille sag i nærheden. I lommen eller på bordet eller i tasken. Det gik nu alligevel meget godt. Lige bortset fra, da Peter sad i toget på vej hjem, og han blev forsinket - så var det ikke lige til at få fat i mig. Hele familien nåede nærmest at blive involveret i problemet - men hjem kom han dog :-)

Gyvel på vej

Og jeg har fået telefonen tilbage i nærheden. Det jeg savnede mest var kameraet. Det er bare så let altid lige at kunne tage et billede. Men på den anden side, når man ikke har den - så betyder det jo, at man kan være til stede i øjeblikket i stedet for at skulle zoome eller stille skarpt på noget. Bare lytte, opleve og mærke. Det er også godt.

I dag bliver der ikke taget mange billeder - der er møder og samtaler det meste af dagen - så jeg vil ønske dig en dejlig tirsdag.
Jette

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar