Annonce

fredag den 7. juni 2019

En bryllupsdag

Det er en helt særlig dag i dag - for Trine, den ældste skal giftes! Det er så dejligt for hende, og hun har fundet den sødeste mand, og sammen har de det så godt. Så det er dejligt at skulle fejre dem og deres kærlighed i dag.


Men selvfølgelig også lidt mærkeligt - det er en mærkedag i deres liv, og i mit liv. Trine får nye navne føjet til sigt ejet, og vil nu være ens hustru. Og skønt for hende. Jeg kan kun være glad og ønske hende og dem alt godt.


Jeg har fået lov at bage lidt - macarons og en bryllupskage. Trine har selv bagt en vegansk bryllupskage også - den skal der nok komme lidt mere om en anden dag.

Nu er kagen pyntet og kører snart nordpå. Vi andre følger efter - og glæder os til en dejlig dag sammen med de unge mennesker og deres gæster.

God fredag.
Jette

6 kommentarer:

 1. Ih, hvor dejligt - tillykke med hende!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Og vi havde den fineste dag. Men bryllupper er også noget særligt :-) kh Jette

   Slet
 2. Ønsker jer alle en rigtig dejlig dag - det er meget specielt når vore børn bliver gift.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marianne. Tak :-) Og ja, det er specielt at tænke på ens datter som gift. Og med et længere efternavn :-) Men alt er jo helt, som det skal være. kh Jette

   Slet
 3. Hjertelig tillykke med det unge brudepar og jeg håber I har haft en dejlig dag. Din kage ser smuk og lækker ud.

  SvarSlet
 4. Hej Lene. Tak :-) Og jo, det blev virkelig en skøn dag i det fineste vejr og med glade unge mennesker. Og kagen fik ben at gå på :-) kh Jette

  SvarSlet