Annonce

onsdag den 13. maj 2020

Endnu en forårsfødselsdag

I min familie har vi samlet alle fødselsdage - undtaget en - i forårsmånederne :-) Det er nu mere tilfældigt en planlagt, men lidt pudsigt alligevel.
I dag er det min ældste datter, som fylder år. Og dermed går tankerne også tilbage til det år, hvor hun kom til verden. Fødsler kan kvinder vist altid tale om - det er noget helt specielt hver eneste gang et lille menneske kommer til verden.


Trine meldte sin ankomst en varm pinselørdag i 1989. Som første barn og første barnebarn i familien. Så der var nok at glædes over. Og i tilbageblikket, ja, hvor blev alle de år af ?
31 år - så er man godt og vel voksen - og det er Trine også. Godt i vej, gift, fast arbejde og med masser af mål og drømme for livet. Jeg kan kun være stolt, glad og taknemmelig når jeg tænker på hende - og som det gælder mine to andre børn :-)

Tænker jeg på mig selv som 31-årig, så husker jeg ikke at have så mange tanker om fremtiden, som hun har. Også bekymringer og overvejelser, hvordan klares det hele bedst. Rækkefølgen på ting i livet.
Trine blev født, mens jeg stadig læste - og det var der fint tid og plads til. Her er virkeligheden en anden i dag. Presset og effektiviteten er øget betragteligt. Ikke kun til det bedre. At have tid og ro omkring sig - og måske ikke altid tage den lige vej - det synes jeg er en god ting.


projektbuket2020 har jeg i dag været rundt i haven og finde grønne grene. Og en enkelt syren. For de er så dejlige og lige ved at folde sig ud. Ugens buket dedikeres til Trine :-)

På en smuk 13. maj.
God onsdag.
Jette

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar