Annonce

lørdag den 20. juni 2020

Bryllupskager

Ja, det er kager til et bryllup - men man kan faktisk ikke se det umiddelbart :-)


Så de to lækre kager kunne sagtens serveres til en anden anledning, hvis det skulle være. Men det er til en ung kvinde og hendes kæreste, som i dag vies i Odense. Jeg håber på alt det bedste for dagen og deres liv sammen. Jeg har tidligere lavet en Maltesers kage til bruden, da hun blev student, så der er lidt sammenhæng her.
Den anden kage er tænkt at skulle ligne, men maltesers indeholder hvedemel, og derfor kan de ikke bruges på en glutenfri kage. Derfor er den blevet pyntet med små fine chokoladekugler, som jeg fandt hos den lokale chokoladebutik i Middelfart.


Transporten af de to kager var næste udfordring - men heldigvis havde familien to store flamingokasser, som fint kunne rumme kagerne, så de blev sikkert transporteret til feststedet. Fadene er fra de lokale genbrugsbutikker. Jeg gav 20 kr. for hvert af de to fade, og de er bare ret fine.
Den glutenfri kage har denne bund - den er skrøbelig og gik i stykker undervejs - men mousse og ganache redder det hele :-)


Kanten rundt er kun smurt op med ganache, her gælder det om, at få det så glat som muligt - jeg synes det lykkedes nogenlunde :-)

God weekend
Jette
Og så er jeg lidt vild med de smukke chokoladekugler, der changerer i farven.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar