Annonce

tirsdag den 1. september 2020

Nu med ny addresse

Der er fortsat ret stille her på bloggen :-) Det er fordi jeg flytter, og det tager godt nok tid og kræfter. Men fra i dag er adressen flyttet til sommerhuset for en stund. Og det er dejligt at bo der, men jeg skal lige finde mine ben igen.


For at pakke en helt præstegård ned, det har virkelig været et stort arbejde, og mange af tingene skulle der lige tænkes lidt ved, inden det blev besluttet om det skulle ud, gemmes eller til genbrug. Kirkens Korshær i Middelfart har fået rigtig meget, og det er en god tanke, at det, jeg ikke længere selv kan bruge, det får nu et nyt liv et andet sted.

"Septembers himmel er så blå" - det vers dukker helt af sig selv op i ens hovede, når man ser himlen på billedet. Det er fra i går - men så tæt på september, som man kan komme :-) Den klare blå farve er helt speciel.


At bo i Kærnehuset giver også mulighed for en aftentur til vandet - det vil jeg helt sikkert komme til at nyde. I går var der helt stille vand, men masser af tang var skyllet op, så det var ikke lige til at dyppe fødderne.

Med ønsket om et mildt efterår
God tirsdag.
Jette

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar