tag:blogger.com,1999:blog-8856630035223974585.post1332436612316860172..comments2023-08-25T09:29:35.968+02:00Comments on Bagning med Budget mm.: Besøg på Benoit - en Michelin restaurant Jette Holm Rosendalhttp://www.blogger.com/profile/13345485047538931873noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8856630035223974585.post-6993781520580511842014-09-11T17:22:37.928+02:002014-09-11T17:22:37.928+02:00Hej Karen. Hvor sjovt at høre :-) Og kan bestemt f...Hej Karen. Hvor sjovt at høre :-) Og kan bestemt følge dig, især når det kommer til maden længere sydpå. Men lige bortset fra, at jeg synes confit de canard er en fantastisk måde at servere and på :-) Sådan er smag jo heldigvis forskellig.<br />JetteJette Holm Rosendalhttps://www.blogger.com/profile/13345485047538931873noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8856630035223974585.post-77296379567305992042014-09-11T13:46:42.838+02:002014-09-11T13:46:42.838+02:00Du må ikke sige det til nogen, men jeg er ikke sær...Du må ikke sige det til nogen, men jeg er ikke særligt imponeret af fransk mad - i hvert fald ikke traditionel fransk mad. Deres konfitterknas - altså confit de canard - kan de også godt beholde for sig selv. Jo længere sydpå, man kommer, jo bedre bliver det. Middelhavsmaden er det, jeg holder mest af.<br />:-) Karen Anonymousnoreply@blogger.com