tag:blogger.com,1999:blog-8856630035223974585.post6167561786287191620..comments2023-08-25T09:29:35.968+02:00Comments on Bagning med Budget mm.: Engelsk julekage med nordisk prægJette Holm Rosendalhttp://www.blogger.com/profile/13345485047538931873noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8856630035223974585.post-80971370208727059562014-11-18T21:42:45.948+01:002014-11-18T21:42:45.948+01:00Ja, det er bedst at "glemme" at den er b...Ja, det er bedst at "glemme" at den er bagt. Men er så også værd at vente på :-) og havtorn giver faktisk et fint syrligt modspil, så det kommer også i næste år. Venlig hilsen Jette Jette Holm Rosendalhttps://www.blogger.com/profile/13345485047538931873noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8856630035223974585.post-92102366836812755862014-11-18T19:48:58.814+01:002014-11-18T19:48:58.814+01:00Hvor må det altså være svært at lade så lækker en ...Hvor må det altså være svært at lade så lækker en kage hvile så længe. Det er flere år siden, at jeg har smagt en engelsk julekage, men jeg kan nu godt forestille mig, at havtorn klæder den godt.Anonymousnoreply@blogger.com