Annonce

mandag den 16. juni 2014

Gamle kendinge

Ja, det er det vel dårligt, når bloggen kun er ½ år gammel. Men sådan opleves det lidt. For i dag bages brød, jeg har bagt før. Samtidig med, at der tænkes på brødbagning  til i morgen. Det er nemlig der, hvor vi fejrer, at Peter bliver student - netop i morgen.

Studenterfestens menu er til dels tapas. Det er vist mest mig, der er fan af den slags mad :-) Men fordelen er, at det kan planlægges og arrangeres lidt i fordejen. Og stå og vente på gæsterne.

Jeg bruger købte flutes (dem, der der blot skal varmes i ovnen og er enormt billige) - men de fungerer som sprøde bunde til tapas. Til blandt andet honningbagte tomater - mere om dem en anden dag.

Men ud over det skal der bruges:
Fletbrød
Spansk landbrød
Foccacia brød
 
Her er fletbrødene - nu er de kommet ud af ovnen - klar til at blive skåret i tynde skiver og ristet i morgen.

Nu skal Othellolagkagen lægges sammen. Den har godt af at stå og trække til i morgen - og så er er heller ikke så meget stress på, når først den er ude af billedet.

Ovenpå sidder Peter og grubler over sin sidste eksamensopgave - det er en 24 timers opgave i spansk. Så nu glæder vi os bare alle til, han kommer ud fra eksamenslokalet i morgen eftermiddag :-)

God mandag.

Jette

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar