Annonce

torsdag den 31. juli 2014

Sommer havregrynskugler

Måske du allerede nu tænker jul, eller i hvert fald mørke, kulde og hygge inden døre? Havregrynskugler er i hvert fald ikke det første, jeg tænker på her i juli, selv om det er den sidste dag i måneden :-)
Men man kan overraskes!

Så da jeg åbnede døren til køleskabet her til morgen - stod en helt tallerken med de mest sirlige og fine havregrynskugler parat. Lige klar til at blive serveret.


I nattens mulm og mørke - eller i hvert fald i de sene nattetimer har Peter været i køkkenet og hygget sig med havregryn og smør og kakao. Det er da lidt hyggeligt. Og jeg ved godt, at man ikke kan leve af havregrynskugler, men det er nu ikke så dårligt at kunne fremstille sådan nogen - som både er akkuratte og smager godt :-)

Jeg havde tænkt at fortælle om et nyt brød og lemoncurd i dag - det kommer i morgen. Der er et glimt af det her.


Farven her er helt naturlig - det synes jeg er imponerende! At æg og citron kan blive til sådan en fantastisk flot og frisk gul farve. Det bliver man kun glad af at se på.

Må din torsdag blive god og rar.

Jette


2 kommentarer:

  1. Der er ingen forkerte tidspunkter, når det gælder havregrynskugler :-)

    SvarSlet
  2. Hej. Enig - her i huset forsvinder de i hvert fald, uanset hvilken måned det er på året :-) Og jeg tænker, de må være en lille smule sunde - med alle de havregryn ...
    Hilsen Jette

    SvarSlet