Annonce

onsdag den 13. maj 2015

Glimt - af meget forskelligt

I dag fylder Trine år - mit ældste barn bliver 26 år, og jeg sidder forundret og tænker på, hvor blev alle de år mon af :-)

Det bliver nu ikke glimt fra hendes lange liv, der popper op her i dag, men glimt fra lidt forskelligt her hjemme i præstegården. For der sker også andet end at blive bagt, selv om det stadig er en stor og tilbagevendende fornøjelse.


I anledning af mors dag betænkte mine børn mig med denne skønne brødkasse - og lækre Blomsterberg chokoladepastiller.
For et par uger siden kom min søster og svoger, og så blev der lavet hønsegård :-) Mit bidrag var at holde og se om det hele nu var i lod og vatter. Og det blev en fin hønsegård med plads til ret mange høns. Men jeg har stadig kun to :-) Og så skulle man synes det var godt nok. Men nej ....


De to nye damer holder meget af pladsen uden for hønsegården. Og er nu også hyggeligt selskab.


For første gang har jeg købt en lille tomatplante - til 7 kr. i Netto. Den står i et hjørne på terrassen, så jeg følger den spændt. Og giver den bare et par tomater til sommer, så har den gjort det rigelig godt :-)


Og så prøver jeg at forspire nogle blomster. Tagetes til forspiring og hvad så? Jeg er stadig i tvivl, og har mine høns mistænkt for, at de gerne vil spise dem, hvis de fik mulighed for det :-)

God onsdag, må din også blive festlig - det er jeg ret sikker på min bliver.

Jette

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar