Annonce

lørdag den 26. september 2015

Skønt gammelt skab

Der ventes! På at komme rigtig i gang.

Jeg havde ikke helt forestillet mig, at jeg ville blive så utålmodig efter, at noget begyndte at ske på sommerhusgrunden, som jeg egentlig er nu. Men det tager tid at gennemarbejde et tilbud på et lille bæredygtigt sommerhus, og der er ikke så meget, jeg kan gøre ved det.

Men noget kan jeg dog gøre - og det er at læse Den blå Avis. Og tænke over, hvad får jeg brug for, og hvad kunne jeg tænke mig at anskaffe mig som genbrug.


I går hentede Trine og jeg dette skønne lille vitrine skab. Et solidt stykke håndværk af massivt træ, afsyret og af mærket Domino møbler. Det firma findes vist ikke mere - men deres skab er i hvert fald i orden. Der er ikke noget med knirkende eller løse låger. Det står godt fast og vipper ikke. Så jo, jeg synes jeg gjorde en gevaldig god handel - 200 kr. for herligheden :-)

Nu er det jo ikke det første, jeg har fået hjem, så efterhånden begynder præstegården at se temmelig møbleret ud. - Selv om huset er stort, så bliver det så fint, at få noget fragtet til Sydfyn, når der engang står et sommerhus klar.

Jeg glæder mig, og ungerne glæder sig.

På en smuk lørdag.

Jette

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar