Annonce

fredag den 4. marts 2016

Blomster glimt

Jeg nyder at holde lidt fri :-) Selv om der også bliver tjekket lidt mails og holdt et par møder, så mærkes dagene mere som mine egne.
Dagen i morgen står på kursus for rejseledere. Det er til gengæld både et spændende kursus og et nødvendigt kursus - inden turen går til Wittenberg.


Men der er også tid til andet. Et besøg på grunden og en tur til stranden. - Selv om det stadig er køligt, så kan jeg sagtens forestille mig, at det bliver så dejligt der til sommer :-)


De skønneste påskeliljer - købt sovende for 2,50 kr. i Netto. Hvordan det kan løbe rundt for dem, det forstår jeg ikke, men jeg glæder mig over de smukke blomster.
Og her er det helt tydeligt, det, som Grundtvig skriver om:

"Påskeblomst! en dråbe stærk
drak jeg af dit gule bæger,
og som ved et underværk
den mig hæver, vederkvæger: ..." (den danske salmebog 236,5) 

At påskeliljen fortæller utrolig meget om påskens budskab. Blandt andet om opstandelsen, som liljen der trodsigt bryder op af den mørke og kolde jord, sådan brød Jesus ud af gravens kolde mørke. Og blomstens form, det lille bæger, minder om de små bægre vinen serveres i ved altergangen.
Jo, jeg holder rigtig meget af påskeliljer :-)


Regnvåde vintergækker - de er bare så fine. Og præstegårdhaven har heldigvis rigtig mange af dem, som lysende prikker i græsplænen og små buske mellem visnede grene og blade.


Og lige til sidst et billede af Trines døve kat Leah - livlig og energisk. Her tager den sig dog et lille hvil :-)

Med ønsket om et dejlig weekend.

Jette

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar