Annonce

onsdag den 29. juni 2016

Sommerdug til reception

Jysk har mange ting :-) Og blev der, hvor jeg fandt stoffet til de mange små duge, jeg skal bruge til brylluppet. Der skal være reception efter vielsen - og der skal være plads til at alle kan sidde ned.
Konfirmandstuens borde flyttes ud i teltet i haven, og jeg har længe tænkt på, hvad der skulle lægges over dem - for bordene er mere praktiske end de er kønne :-) og års brug af konfirmander sætter sine spor.

Jeg synes papirduge er lidt kedelige - og faktisk også lidt dyre. Og nervøs velour bryder jeg mig ikke om. Så jeg søgte noget andet - noget billigt stof, der kunne bruges til dug. Jeg havde tænkt hvidt eller cremefarvet - men det var der ikke lige (til den pris jeg ville give :-)) - men dette var der:


Fine roser på en hvid bund. 10 meter stof for 100 kr. Det var okay og der var til 10 duge. Jeg kan godt se, at det minder en anelse om sommerhusdug - eller dugen til et bord i forteltet til en campingvogn. Men jeg tror nu godt, at de kan fungere på bordene i teltet i haven. De vil sprede smil og sommerstemning.


Det er en billig og enkel løsning, og den camouflerer lidt, at det er meget solide (og meget gule) borde, der skal bruges som lette caféborde :-)

Nu mangler jeg blot at sømme de sidste fire duge - så er endnu et af de utallige små projekter klaret - og endnu et flueben kan sættes på den lange liste af små opgaver, der skal løses inden bryllupsklokkerne kimer :-)

God onsdag.

Jette

2 kommentarer:

  1. Ikke et ondt ord om dugen på bordet i forteltet :-) Det ser rigtig let og sommerligt ud.

    SvarSlet