Annonce

onsdag den 23. november 2016

Endelig en endelig dato :-)

Jeg er selvfølgelig omkring sommerhuset igen :-) Hvis du synes, det er "the never ending story" - så er det ikke så mærkeligt. Jeg har før skrevet om tidsrammen - som ikke kommer til at holde.

Men i går kom den mail, jeg har ventet længe på - nemlig mailen med den endelige leveringsdato af huset på grunden. Indtil nu har tidshorisonten været uger, som så er blevet skubbet nogle gange. Men nu skulle det være sikkert og vist :-)


2016, uge 49, den 5. december - det bliver en mærkedag. Og fra da af går byggeriet lidt hurtigere. Selve huset produceres på Green House værksted i Nordjylland og leveres så på grunden som samlesæt. Eller noget i den retning.
Så hvis vejret arter sig, og forholdene er til det - så skulle der være et lukket råhus inden jul. Så må de øvrige håndværkere gå i gang først i det nye år. - Så mon ikke det lykkes at holde min fødselsdag i sommerhuset - i april :-)

Jeg glæder mig til at det hele går i gang - midt i alle advents- og begyndende juleforberedelser - men det er heller ikke så ofte, at man bygger hus :-)

God onsdag.

Jette

2 kommentarer:

  1. Det er så dejligt :-) Og glæder mig til at kunne fortælle mere om byggeriet.

    SvarSlet