Annonce

tirsdag den 1. november 2016

Tidsramme

Uh - det er lidt vanskeligt at lave en tidsramme - har jeg fundet ud af. Det handler selvfølgelig om sommerhuset :-) Der er mange faktorer at tage hensyn til, mange mennesker, der er i gang og meget materiale, der skal på plads.


Men lidt er sket siden sidste indlæg. Der er blevet gravet ud til kloak og lavet klar til vand. Og det er jo de her underjordiske ting, der bare skal være på plads første.

Men det oven over jorden - det begynder også så småt at komme op.
I denne uge - uge 44 - laves en prøveboring. Det er nødvendigt, fordi fundamentet et et punktfundament lavet af store skruer. Så hvis jordbunden er nogenlunde fin og fast, kan der bruges nogle mindre skruer. Hvis jorden er blød og bævende må der nogle større skruer til. Jeg regner med, at det er det første, der er tilfældet.
I næste uge - uge 45 - kommer så selve punktfundamentet - 20 store skruer.
Uge 46 - jubii og endelig! Da skulle de første sommerhuselementer komme med en stor lastbil og blive sat af på grunden. Og ikke mindst, der skulle være et par tømrere, som begynder at få det hele sat op og skruet sammen. Det bliver helt vildt. Og jeg er så utålmodig. Nu har jeg ventet længe nok - hvis du spørger mig.
I uge 50 leveres gulvet
I uge 51 leveres køkkenet

Hvis alt går, som det skal :-)

Huset kommer ikke til at stå færdigt i år. Jeg har lidt svært ved at gennemskue, hvad der har gjort, at processen er blevet så langvarig. Men det lader jeg ligge, og ser i stedet virkelig frem til, at det første FSC-certificerede stykke træ ankommer på grunden :-)

God tirsdag.

Jette

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar