Annonce

fredag den 9. juni 2017

Fredags glimt

På en noget regntung morgen. Det er tørvejr, men luften er tung af fugtighed.


Jeg har friweekend lige om lidt - det bliver dejligt. Siden jeg blev gift, er friweekenderne blevet mere værdsatte, for de betyder mere sammenhængende tid sammen med Ole. Til hverdag bor vi jo stadig i hver vores respektive hjem, så når der byder sig to-tre dage sammen, er det jo lykken :-)


Brødkassen er tom - som kagedåserne var det. Men i aftes rørte jeg en hurtig dej til koldthævede boller, så nu er der lunt morgenbrød. Det synes som lidt snyd, at bage boller uden overhovedet at have fingrene i dejen :-) Men i en snæver vending fungerer det nu ret godt.
Den lille brødkurv er ny - en forsinket bryllupsgave fra min betænksomme onkel. Jeg synes, den er så fin :-)


Og så har den flinke GLS mand lige været forbi med lækkert garn - så nu kan der strikkes :-) Jeg skal på kursus et par dage i næste uge, og så er det altid godt at have et strikketøj i tasken :-)
Et enkelt glimt i min store kurv med garn afslører godt nok, at der vist allerede var garn på lager  - men nyt indkøbt garn - det er altid bare godt :-)

Nu må det sidste arbejde klares - inden det er weekend.

Jeg ønsker dig en dejlig weekend - jeg håber på lidt mere sol!

Jette

2 kommentarer:

  1. Det lyder som en dejlig weekend forude :-) Jeg skal også i gang med håndarbejde igen - det er så hyggeligt at hækle eller strikke til Barnaby :D
    Kh, Karen

    SvarSlet
  2. Ja, jeg glæder mig også :-) og du har ret, et håndarbejde og et godt foredrag - eller en film - er en god kombination :-)

    SvarSlet