Annonce

fredag den 7. juli 2017

Tanker omkring et guldbruyllup

Jeg er så heldig igen at være blevet inviteret til guldbryllup :-)
For nogle år siden var det naboens guldbryllup, der blev fejret - i dag er det så menighedsrådsformanden, der kan fejre, at han og hans kone har været gift i 50 år.


Det er altså bare en bedrift!
Om kort tid kan jeg fejre min 1 års bryllupsdag med Ole. Et godt, indholdsrigt og spændende år sammen kan vi se tilbage på. Og har altså nu skrevet første kapitel, hvis hvert år er et kapitel i ægteskabets bog.

Men tænk - 50 år.

Som nygift tænker man ikke så langt frem. Men det ene år tager måske det næste, og så en dag - så er det tid til at fejre guldbryllup.

Man lever sammen år efter år og opbygger et fællesskab og et følgeskab. Der skabes en fælles historie - fyldt med minder, oplevelser, erfaringer, glæder og sorger - et livs mange facetter. Tråde spindes sammen og fletter sig ind i hinanden, så det til sidst danner et mange farvet tæppe. Og hvor må det være en velsignelse at kunne se og kigge tilbage på.

Det bliver en festlig aften - den indledes i kirken med en kort andagt, fyldt med musik og gode ord - og en tak til Gud, for dette guldbrudepar og deres lange fælles vandring. Det er glæde og taknemmelighed der præger sådan en dag.

God weekend.

Jette


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar