Annonce

onsdag den 11. oktober 2017

Retur fra Hong Kong

Så er jeg og mine kollegaer kommet tilbage til Middelfart provsti :-) Efter 9 intense dage på studietur til Hong Kong, er jeg nu landet i præstegården fyldt med masser af indtryk, oplevelser og udsyn - der alt sammen lige skal falde på plads.


Jeg har aldrig før været så langt væk, hvor der har været så stor tidsforskel - så i dag er jeg rejst 6 timer tilbage i tiden. Underligt :-) Men selvfølgelig med en helt naturlig forklaring. Vi mellemlandede i Helsinki i morges - og så var vi jo næsten hjemme :-)
For at mindske jetlag er jeg blevet rådet til at holde mig vågen indtil normal sengetid - så lige nu pakkes ud, vaskes tøj og støvsuges edderkopper, alt sammen for ikke at falde i staver og falde i søvn.


Efteråret er blevet tydeligt i løbet af den sidste uge - men hvor var det dejligt at kunne plukke denne buket ude i en regnvåd have. Den glæder jeg mig over. Alt imens kroppen også skal indstille sig på 15 graders varme og ikke 30 grader. Jeg er nu faktisk fint tilfreds med det danske efterårsvejr :-)

God onsdag.

Jette   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar