Annonce

mandag den 19. februar 2018

Hyggelige sommerhusglimt

Jeg er rigtig glad for sommerhuset :-)
Det skal man ikke kende mig længe for at finde ud af - jeg fortæller gerne om det, og tager gerne derned og vil gerne have besøg netop i Kærnehuset.

Mens mine kollegaer i sidste uge havde vinterferie, passede jeg deres sogne og havde dermed også lidt flere kirkelige handlinger. Men så er det altså rart, når den sidste gudstjeneste er holdt - at kunne pakke bilen med mand og hund og så køre i sommerhus :-)
Der for et par hyggelige sommerhusglimt i dag.


Julerosen er i knop. En tur rundt på grunden for at lede efter forårsbebudere - blev til et stop ved julerosen. Den har klaret at blive flyttet fra det nordjyske til det sydfynske - ret godt. Og jeg er glad.


Inden døre var der gang i brændeovnen. Det er en lille bitte brændeovn, men den klarer altså fint at varme huset op. Og det er hyggeligt at sidden foran den. Roen falder over en, og gode samtaler om stort og småt er mulige


Aftensmaden var ret grøn :-) Der var lidt kylling som tilbehør, ellers masser af spændende grønt. Blandt andet bagt butternut squash - opskriften følger på det i morgen. Men lækkert smagte det og var en fryd for øjet med de mange farver - selv på en grå februar.


Og så går det heldigvis meget bedre med den forstuvede ankel, så nu kan jeg gå tur igen. Og hvor er det skønt. Igen var det ned forbi vandet - det var diset, der var tang og så havde ret mange svaner taget ophold i vandet.

En dejlig stund i sommerhuset er forbi for denne gang - nu venter en helt almindelig uge :-)

God mandag.
Jette

2 kommentarer:

  1. Det er da også det hyggeligste sommerhus, man kan tænke sig. Jeg kan også godt forstå, at du er glad for at have noget, der er dit eget. Præstegårde er tit lækre, men de er jo kun til låns.
    Kh, Karen

    SvarSlet
  2. Hej Karen. Ja lige præcis - der er en stor forskel i at kunne sige: Det er mit, og jeg bestemmer :-)Og så nyder jeg faktisk også, at det ikke er så stort. Til hverdag har jeg så rigelig plads i præstegården :-)
    kh Jette

    SvarSlet