Annonce

tirsdag den 17. april 2018

En strikkeudfordring

For et par år siden var der i tv "Den store strikkedyst" og jeg kan huske, at jeg syntes, det var lidt morsomt at lave sådan en dyst. Og hvordan kunne man dog gøre det i praksis.


Nu har jeg stødt på en strikke udfordring. Og det lød så sjovt, at det måtte jeg være med til. Der dystes ikke om noget, men der skabes - via en facebookgruppe - et fællesskab af strikkere, der ikke kender hinanden i forvejen. 
Kvinden bag garnbutikken Geilsk har lavet et Mystery. Man køber en opskrift,  hvor man kun ved, at resultatet er en strikket sommertop, og så følger opskriften i fem dele. Så det er først til sidst, at jeg ved, hvordan den egentlig kommer til at se ud. Det er da lidt sjovt :-)

Første del kom i søndags, så nu er jeg gået i gang med at strikke. En lang strimmel med bølgemønster. Igen er farven lilla :-) det er vist svært at skjule, at jeg er glad for den farve.


Og nu er foråret endelig kommet, og lidt tid tilbringes på terrassen. I går var jeg rundt i haven, og fandt midt i kvasbunken af gamle grene de her fine påskeblomster. Hvor er det skønt og livsbekræftende, at de bare kan gro alle vegne.

God tirsdag.
Jette

Ingen kommentarer:

Send en kommentar