Mine små silkehønseæg kommer helt til sin ret her :-) Og med en blandet grøn salat som følgesvend, ja så blev det en lækker aftensmad.
Bagt tomatsauce med æg, peberfrugt og persille (1-2 pers)
Tomatsauce
½ mozarellakugle
1 rød peber
1 spsk. olie
½ tsk. paprika
lidt chili
3-4 æg
groft salt
grønt drys (persille)
Skær peberfrugten i tern og svits den i olie. Krydr med paprika, chili og salt. Kom det hele i bunden af et ildfastfad og fordel tomatsaucen over. Lav 3 - 4 fordybninger og slå et æg ud i hvert hul. Skær osten i skiver eller tern og fordel den over. Krydr med lidt groft salt og drys til sidst med rigeligt klippet persille.
Sæt fadet i en varm ovn, 200 grader, og bag det ca. 20 minutter. Serveres med salat og evt. lidt groft brød.
Gryderetter og mad i et fad er bare vanskelige at tage billeder af. For du ser jo kun toppen :-) Men lad det ikke afskrække dig - der gemmer sig gode sager under alt det grønne.
En rose fra Føtex :-)
På en blæsende kold torsdag morgen.
Jette
Ingen kommentarer:
Send en kommentar