Annonce

mandag den 23. marts 2020

At være en plantehelt

Der kommer nye ord frem i denne tid :-) Og i weekenden lykkedes det mig at blive en plantehelt - uden at vide det. Men nu går jeg lidt mere efter det :-)


Det handler kort og godt om at købe nogle af de mange forårsblomster, som de danske gartnerier har brugt måneder på at frembringe, og som nu ikke kan sælges eller eksporteres på grund af corona. Så vi kan hjælpe dem bare lidt, ved at købe en blomst, når vi er ude at handle.

Jeg plejer ikke at købe særlig mange blomster - men lige nu giver det god mening. Og i morgen fylder Ole, min søde mand, 60 år - og så er det jo oplagt at få lavet nogle små krukker til at stå på terrassen - så det er gjort :-)


Og via Instagram opdagede jeg så, at der er et # som hedder #plantehelt og et andet #stopspildaf planter. Så hermed er opfordringen givet videre til at købe blomster - og blive en plantehelt :-) Et dejligt positivt ord.
Du synes måske det er lidt poppet eller lidt for meget. Men det kan jeg nu godt leve med - i den her tid, hvor megen kontakt foregår digitalt, så kan vi dele gode billeder med hinanden af blomster, vi har reddet, eller bare købt, fordi vi godt kan li' dem.

På en smuk og kølig mandag morgen
Jette

2 kommentarer:

  1. Jeg skal også ud og blive plantehelt idag - glæder mig allerede.

    SvarSlet
  2. God fornøjelse - det er kun en god oplevelse, og de mange blomster liver så fint op i denne tid :-) kh

    SvarSlet